Wandelcoaching

Welke vraagstukken?

Ik richt mij met wandelcoaching op iedereen voor wie een (werk)dag meer energie kost dan ze zouden willen.  Dit zijn veelal vraagstukken die te maken hebben met werkdruk, werk-privé balans, werkplezier en stress- of burn-out klachten. De combinatie van persoonlijke coaching, bewegen en mindfulness in de buitenlucht is hierbij zeer effectief. Ook help ik mensen preventief, want met wat extra bewustwording, weerspiegeling en prikkeling kunnen klachten en uitval vaak voorkomen worden.

Wat houdt een wandelcoach traject in?

Wandelcoaching is coaching wandelend in de natuur. Met vragen en oefeningen kom je vanuit rust tot waardevolle zelfinzichten. Inzichten, die je koppelt aan je verlangen en vertaalt naar kleine stappen die je direct kan zetten. Zo werk je letterlijk en figuurlijk aan beweging. Deze combinatie van bewegen én leren blijkt, neurologisch aangetoond, een krachtige combinatie om patronen te doorbreken en nieuwe inzichten ook daadwerkelijk toe te passen. Wandelcoaching zorgt voor duurzame, nieuwe verbindingen in je hersenen.

Ik richt mij in de coaching op het heden en de gewenste toekomst. Uitgebreid reflecteren op het verleden draagt niet altijd bij. Wel helpt het ophalen van persoonlijke levenslessen en waarden om van daaruit keuzes te maken en jezelf verder te ontwikkelen. Mijn aanpak is dus oplossingsgericht en met het verlangen als uitgangspunt.

Wandelcoach-pakketten

Voor bovengenoemde vraagstukken heb ik 3 wandelcoach-pakketten:

  1. voor mensen die werken aan herstel bij burn-out (fysieke kennismaking en intake en 8 vervolgsessies, minimaal 1 keer in de 2 weken een sessie van 75-90 min, inclusief voortgangsverslag).
  2. voor mensen die klachten op het gebied van stress, vitaliteit en werkplezier ervaren (kennismaking en intake en 6 vervolgsessies, 1 keer in de 3 weken een sessie van 75-90 min, inclusief voortgangsverslag).
  3. preventief: voor mensen met weinig tot geen klachten, die wat extra bewustwording, weerspiegeling of prikkeling kunnen gebruiken (telefonische kennismaking en intake en 3 vervolgsessies, 1 keer in de 3 weken een sessie van 1 uur).

We spreken af op een locatie in de natuur ergens midden Nederland, rekening houdend met de reistijd van ons beide. Ik geef je een aantal goed werkende oefeningen, die je ook thuis kunt doen.

Kennismakingswandeling

Twijfel je nog of wandelcoaching iets voor jou is? Een kennismakingswandeling kan altijd!

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Laat dan je gegevens hier achter of neem zelf contact met mij op.